antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza medet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yerıtlarına değinelim!

Mat bir strüktürda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütanlı şanlık esenlamayı kafaarmış olacaktır.

Gri duvar boyası tonları, mevsuk kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk üzerine bir istikşaf yapmış oldum.

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların taçı keşik bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile nispeten uyumludur. Hafif bir düzlem tekvin etmek için hayır bir duvar rengi tercihidir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Gri koltuklu ev dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse yerı dem alabilir yapmak hesabına celi detaylardan destek alabilirsiniz.

Bu arada duvara azıcık hareket sprey boya vermek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kadar uygulamalardan da medet alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin antrasit gri dekorasyon teferruatlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” antrasit renk tonları makalemızdan ulaşabilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere sahip akak odası ekibinızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin itici ve nötr etkisini dengelemek derunin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere sahip mecra odası ekibinızı tamamlarken nar çderuneği, engelsiz mavi yahut turuncu kabil har ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha kolaylık aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden çıplak duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile emeksiz akort esenlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem yardımıyla hariçarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini aşağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak karınin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı karşı olgun temizlemek midein birlikya tıklayın!

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili gibi kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page