goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit kabil hararetli renklere ortalık okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana yol binalmasını katkısızlar.

Siz de gri duvar boyası için haber sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgı bir şekilde istediğiniz her şeyi yetkin bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bu renkler, denk odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir didar vermek isteyenler, ya da doğru zamanda ailesine yeni bir can beklanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir hayat yerı bâtınin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine yetkin uyum sağlayan son mertebe şık layihamların durum aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

çağdaş bir tarza akort sağlayıcı en sükselı gri duvar boyası renkleri hem konut hem de mekan tasarımlarında bu sene zıtmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu alfabemda size en çok tercih edilen sarih gri duvar boyası renkleri üzerine bilgiler tespit etmek istedim.

Antrasitin rahatlıkla düzen esenlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruhsal yardım mekana dinçlık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Derin antrasit belirgin antrasite için daha esnek bünyedadır hem başat renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan hafif aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden kilitsiz küreksiz duvar rengi boyasıdır. öbür mobilya ve eşyaların rengi ile emeksiz uyum sağlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek sprey boya temelı alanları vurgulamak için bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri karınin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık yeğleme edilmese de cihan genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında mevzi almaktadır.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı sülale dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi antrasit renk tonları buluşturmak istediğiniz renklerin durum aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir ortam oluşturabilir. Bu renk sprey boya sair renklerle kombin edilerek akak odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page