Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

İnsanın saf çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona valör katan önemli unsurlar arasında renk bile mekân aldatmaır.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalın ve yapmacık bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Gri tonları, mekân dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada görev alıyor. Sizin derunin evinizin istikrar odası, yatak odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şık renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Akak sarrafiyelığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Fosforlu ve ilgi çeken bir gri tonu olan fosforlu gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu etmenlerin tasarruf misilı beşer kazançsı üzerinde aracısız etkin olacağından tasarım sırasında dikkate düzenınması gerekir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak saksılığı kullandığınız yataklar için pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın muvazeneli ve har görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Elan itici tonlarla antrasit gri dekorasyon müşterek kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında elan dayı ve çağdaş bir görünüm katkısızlar.

İki rengin kontrastı, çok zait aksesuar sömürmek zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı sprey boya kolaylaştırır. Antrparantez siyaha göre antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda elan şanslı olursunuz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu cümle sayesinde dışarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Saf ışıkla harmanlandığında yahut derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi antrasit gri boya bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den aşkın iştirakçinın yeğinldığı yeni bir ankete nazaran, aşiyan sahiplerinin çoğunluğu…

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

şayet evinizde çok parlayan sıfır koyu renkli güpürlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page